Bukit Merah . Le'Khwarizmi 2013

First of all . let me thank to Allah for giving me a breath . Alhamdulillah waSyukurillah Ya Allah :) hmm rasa nya agak lama aku tak blogging . haha bukan apa. dah terniat tapi apakan daya . banyak terleka sana sini . this time i want to story about . haha Le'Khwarizmi 2013 . our trip last month dekat  Bukit Merah sana yang dekat Taiping .date..19 n 20 hb 12 :).It's not bad. walaupun tempat tu biasa je. kami team akaun tetap enjoy sebab kalau pergi dengan kawan tempat macam mana pun . tetap akan seronok :D but ni tak semua yang pergi . tasnim tak pergi sebab wedding abang dia. far , nina aziz dengan  bedah pun tak pergi. kat sana ktrang stay kat suria . Suria apartment ni pun aku belum pernah pergi lagi . haha then let me show you guys :)



okay yang atas ni gambar masa dekat Bukit Merah Lake town Resort :) haha kesian adik sal kat tengah tengah tu . ini pun bukan semua ada. ada yang dah naik . hm tahu lah aku kalau dah jumpa water park :D hm tapi better lagi swimming pool than water park act. 



after dinner . kami pergi keluar jap . snap snap pic. bosannnn katakooo . haha nak keluar memang ada transport pun kannn . haha ehh siapa kata tak ada transport . ada taw . baik punya transport . haha mohon jangan gelak transport kami moden punya . free of chargeeee . no moneyyy usedd :D

habaqqq hangg cun kan transport kami ? haha balik lake town naik storm teah. pergi lake town storm sal . haha bapak kelakarr comel je. dah lah bukan nya dekat . gila , haha syiooooook wuhuuuuuu okay lah aku dah bosan tak tahu nak taip apa act .


ini dah nak balik dah .sedihh je nak pisah . seronok je tengok muka muka dyrang .hmm rinduuuuuuu sangat . rindu atin . rindu tas rindu nina rindu abhaa rindu tasha rindu joooooo . rinduu naddd rinduuu dibahh rinduu sal rinduu jeeeee rinduuuu semuaaaa nya :') sampai bila lah nak taip sorang sorang haha bila lah dapat gather macam nii lagi hm, and lasttttt let me show youu muka budak tiga orang yang boleh mandi swimming pool kat suriaaa, kesiann . yang lain semua tak lpas . hmm
hahaha memang kesian tak tahu nak cakap macam mana okayy. afn dah siap terjun dah nak mandi . tiba tiba safe guard datangggggg . kuanggg kuanggg kuangg . tak baik betul. kalau pakai baju biasa kena mandi kat tempat budak kecik . ahhh memang tak ahh . yang hanya dibenar kan pun swimming suit. baju jersi n BAJU PUTIH . melampau ==' so nina dengan ke sanggupan nyaaaaa pergi naik atas tukar . haha , hmm nasib baik aku memang ber swimming suit . sal pulak baju jersi dan nina baju putih . haha sekian lah cerita aku :)

bai bai Assalamualaikum :) nanti kan post kenduri tasnim pulak.


No comments:

Post a Comment